top of page
SDL22030_vacature_patroon_header.png
header_mh.png
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_thumbnail.png

Al tijdens mijn stage zag ik dat de sfeer hier op school uniek is. Leerlingen en docenten zijn niet gelijk, maar wel gelijkwaardig. Er is onderling vertrouwen. Hierdoor werk je op een ontspannen manier aan de brede ontwikkeling van je leerlingen.”

 

George Mavridis, docent biologie 

solliciteer.png
match.png
aanbod.png
klas.png

Solliciteren is heel eenvoudig. Gebruik het formulier om direct te solliciteren.

Bij een match nodigen we je uit voor een gesprek. Stel al je vragen om te ontdekken of jij je hier thuis voelt.

Binnen een paar dagen hoor je of we jou een aanbod doen. We maken direct afspraken over de arbeidsvoorwaarden.

Op de afgesproken datum ga jij aan de slag op onze school. We zorgen voor de juiste begeleiding zodat jij goed voorbereid voor de klas staat.

SDL24004_pr_daltondordrecht_vacature_banner.png

SOLLICITEER DIRECT

Samenwerken in vertrouwen

Op creatieve wijze leerlingen en collega’s inspireren? Dát doe je op het Stedelijk Dalton Lyceum VWO. Als teamleider brugklas op onze school geef je leiding aan en ben je verantwoordelijk voor het mentorenteam brugklas. Samen met de andere teamleiders ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse (operationele) gang van zaken. Ook ben je verantwoordelijk voor een aantal portefeuilles op organisatorisch of onderwijskundig vlak. We vinden het belangrijk dat je een rol speelt in de doorontwikkeling van het daltononderwijs en de professionalisering en vorming van het team.

 

Door je ervaring in het voortgezet onderwijs weet je wat er speelt binnen een middelbare school en ben je bekend met de wereld van de brugklas. Je stimuleert je collega’s om kwaliteit te bieden aan onze leerlingen. Met oog voor talenten en interesse in het verhaal van een ander. Daarbij kun je op ons rekenen voor een optimale ondersteuning van jouw eigen ontwikkeling. Want zoals jij is er maar één. 

Ontdek de voordelen

 • Veel vrijheid om je voortdurend te ontwikkelen binnen een pro-actief management-team. Bijvoorbeeld met interne cursussen, intervisiemomenten of tijdens door ons betaalde opleidingen.

 • Een brugklasteam met bevlogen, jonge docenten.

 • Inschaling in schaal 12/LD of 13/LE (afhankelijk van je ervaring binnen de functie).

 • Bij goed functioneren hebben wij de intentie jou al na 1 jaar een vast contract te bieden.

 • De belangrijkste arbeidsvoorwaarden liggen vast in de cao vo. Daarnaast krijg je een eigen laptop en een zakelijk telefoonabonnement.

Jouw talenten

Je werkt graag samen en weet mensen door jouw sterke communicatieve werkwijze te motiveren en te inspireren. Je wilt een teamleider zijn die kwaliteit en vernieuwing meebrengt en je hebt een visie op het onderwijs van nu. Organisatorisch talent is jou niet vreemd en je weet altijd de balans tussen empathie en zakelijkheid te vinden. Dit zet jij in om de daltonwaarden uit te dragen zowel intern als naar buiten bij de werving van de nieuwe brugklassen.

Daarnaast:

 • heb jij een onderwijsbevoegdheid voor het VO en minstens 5 jaar ervaring.

 • ben jij 0,8 - 1,0 fte beschikbaar.

Titel vacature mavo-havo

 • Vanaf augustus 2024

 • 0,8 - 1,0 FTE

Jouw nieuwe baan in 3 zinnen

 • Zoals jij is er maar één, je krijgt hier alle ruimte om samen te werken met en leiding te geven aan een jong bevlogen team.

 • Op onze vwo-school is er extra aandacht voor cultuur, creativiteit en internationalisering.

 • Je werkt hier op een ontspannen en respectvolle manier samen met je collega's en leerlingen.

​​​Over het Stedelijk Dalton Lyceum MAVO & HAVO

Het Stedelijk Dalton Lyceum MAVO & HAVO is een vernieuwende openbare daltonschool in Dordrecht met aandacht voor talent. Bij ons krijgen leerlingen de ruimte om zichzelf te zijn en te ontdekken wat ze leuk vinden. Dat begint al met DaltonPlus. Leerlingen komen in de tweejarige brugklas: mavo/havo of havo/vwo. Ze krijgen les in een aparte vleugel met eigen studiehoeken en lesplein. Onze leerlingen krijgen persoonlijke begeleiding, onder andere tijdens de dagstart en de coachingsgesprekken. In de bovenbouw werken we met daltontijd. In deze uren krijgen de leerlingen meer maatwerk; begeleiding in een vak als dat nodig is en voeren zij reflectiegesprekken met hun mentor.

Ons onderwijs is van hoge kwaliteit, vernieuwend en voor iedereen. Naast onze reguliere lessen bieden we een uitdagend programma zoals KunstXtra, SportXtra, Science en English Stream.

Het Stedelijk Dalton Lyceum MAVO & HAVO vindt het belangrijk dat naast alle leerlingen, ook alle werknemers hun talenten ontwikkelen. We bieden je een inspirerende werkomgeving waar je als persoon en als professional groeit.

 

De route naar jouw droombaan

Ben je na het lezen van deze vacature net zo enthousiast over onze school als wij? Solliciteer eenvoudig met het bovenstaande formulier.

 

Voor meer informatie over deze vacature bel je naar 078 - 653 08 88.

bottom of page