top of page
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_header_vmbo.png

Goed onderwijs met oog voor persoonlijke ontwikkeling

Op het Stedelijk Dalton Lyceum VMBO heb jij leerlingen zoveel meer te bieden dan alleen een diploma. Met zo’n 55 onderwijsprofessionals geven we op onze locatie les aan ruim 400 leerlingen. Die 450+ unieke persoonlijkheden maken onze school zo bijzonder. Want zoals jij is er maar één. Met jouw pedagogische kwaliteiten maak jij echt het verschil voor de leerlingen van onze openbare daltonschool.

Typisch onze locatie

Ooit al eens docenten zien tijgeren door hun klaslokaal? Bij ons gebeurde het laatst tijdens een lasergame-avond voor het team. Onze activiteitencommissie is erg actief en zorgt voor verrassende uitjes. Dat is één van de vele redenen dat ons team zo hecht is.

 

Een andere reden is onze gedeelde visie. Het belang dat we hechten aan goed onderwijs. De jeugd heeft de toekomst, ook de jeugd die het thuis moeilijk heeft. Met onze professionele begeleiding kunnen zij zich ontwikkelen tot echte wereldburgers, met vertrouwen in zichzelf en respect voor de ander.

sdl_b22007_werving_vacature_robot_vrijstaand.png
SDL22030_vacature_patroon
ROOSTER DAT PAST BIJ JOU
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen9.png
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen4.png
DALTONCURSUS DOCENTEN
BEGELEIDING VAN EEN BUDDY
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen10.png
VERGOEDING OPLEIDINGEN
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen11.png
5% EXTRA SALARIS
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen8.png
werkenbij_beeld_vmbo2.png

Het onderwijs op onze locatie

Onze locatie is een Vakcollege. Wij stimuleren praktisch talent zodat zij kansrijk doorstromen naar de arbeidsmarkt. Leerlingen kunnen kiezen uit de profielen E&O (Economie & Ondernemen), HBR (Horeca, Bakkerij & Recreatie), PIE (Produceren, Installeren & Energie) en ZW (Zorg & Welzijn).

 

We geven les volgens de daltonwaarden, waarbij vooral samenwerken veel aandacht krijgt. Want samen een taart bakken, hoe doe je dat eigenlijk? Dat we een daltonschool zijn betekent ook dat je als docent veel vrijheid krijgt het onderwijs op jouw manier vorm te geven. Zo hebben we bij wiskunde geen vaste toetsen, maar bepalen leerlingen zelf wanneer ze klaar zijn voor een meetmoment. Hierdoor leren ze vaardigheden waar ze een leven lang plezier van hebben.

STARTENDE DOCENT

Je geeft jouw loopbaan een vliegende start met de hulp van jouw persoonlijke docentencoach. Als opleidingsschool weten we precies hoe we jou hierin kunnen ondersteunen en bieden we je extra tijd voor je voorbereidingen. En met de daltoncursus op zak, sta jij met nog meer zelfvertrouwen voor de klas.

ERVAREN DOCENT

Daag jezelf uit als ervaren docent met de overstap naar onze praktische daltonschool. Je draagt hier bij aan de ontwikkeling van je leerlingen tot echte wereldburgers. Ook voor jouw eigen ontwikkeling is volop aandacht. Wat dacht je van de 5 lesvrije dagen die je hier naar eigen inzicht aan mag besteden?

ZIJ-INSTROMER
 

Als zij-instromer vind je in het onderwijs een baan met toekomst. Een spannende stap, die makkelijker wordt met de hulp van de Teach-In Group. Via hen kun jij het onderwijs ontdekken en ervaring opdoen op onze school.

 

Informatie over het zij-instromer traject van Teach-In group vind je hier.

ONDERSTEUNEND

In het onderwijs draag jij bij aan de samenleving van morgen. Daar staat een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Een goed salaris, baanzekerheid en veel vrije dagen. Jouw rol is van groot belang voor het functioneren van onze school. Ontmoet ons team en ontdek of jij je hier thuisvoelt. 

Ontwikkel jouw talenten

Net zoals jij oog hebt voor je leerlingen, hebben wij oog voor jou. Je krijgt alle ruimte je persoonlijk te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met de hulp van je buddy, die jou wegwijs maakt op onze school. Of tijdens de intervisiebijeenkomsten die we ieder kwartaal organiseren voor nieuwe collega’s. En het lesgeven op een daltonschool krijg jij zo onder de knie met behulp van onze eigen daltoncursus.

werkenbij_beeld_vmbo.png
SDL22030_vacature_patroon
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen7.png
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen4.png
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen6.png

Locatie

Leerparkpromenade 300

3312 KW Dordrecht

 

Openbare daltonschool voor vmbo bb en kb

 

​27 klassen en 55 collega’s

 

Openbaar vervoer op loopafstand

bottom of page