top of page
patroon_header_overons.png
header_onzeschool.png

DOCUMENTEN

Meer weten over onze school?
Klik hier en ontdek al onze informatie

DOCUMENTEN

Schoolgids VMBO

Informatie over vmbo 2022/2023

 

Schoolgids MAVO/HAVO

Informatie over mavo/havo 2022/2023

Schoolgids VWO

Informatie over vwo 2022/2023

Schoolgids ISK

Informatie over isk 2022/2023

Jaarstukken 2021

Jaarrekening en toelichting

Schoolplan 2021/2025

Het beleid van onze school

Missie
Wij zijn het Stedelijk Dalton Lyceum, een openbare middelbare Daltonschool voor vmbo, mavo, havo en vwo in de regio Drechtsteden. Bij ons is iedereen welkom en samen ontdekken we de wereld om ons heen. Hier leer je om alles uit jezelf te halen. Daarom is ons uitgangspunt: zoals jij is er maar één.

Ons onderwijs is van hoge kwaliteit, vernieuwend en voor iedereen. Op elke locatie werken we volgens onze Daltonwaarden. Hierdoor leer jij plannen, keuzes maken, samenwerken en nadenken over dingen die je doet. En dat in een gezellige en vertrouwde omgeving. Het resultaat: elk jaar weer behalen veel leerlingen een diploma dat bij hen past.

We blijven in ontwikkeling, zodat ons brede onderwijsaanbod past bij jou. Bij ons haal je meer dan alleen je diploma. Jij krijgt de ruimte om jouw talenten te ontdekken. Of je nu interesse hebt in sport, cultuur en wetenschap, tweetalig onderwijs wilt volgen of dat je wilt leren door te doen. Zo bereiden we je optimaal voor op een vervolgopleiding en sta je stevig in de maatschappij.

Organisatie
Het Stedelijk Dalton Lyceum is een algemeen toegankelijke openbare scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in Dordrecht. Ons onderwijs wordt gegeven op drie locaties in de leerrichtingen vmbo, mavo/havo en vwo. Daarnaast verzorgen we de Eerste Opvang van Anderstaligen (EOA) op de locatie ISK.

 

De school wordt bestuurd door de Stichting voor Openbaar Onderwijs in Dordrecht. Vanaf augustus 2012 heeft de Stichting voor Openbaar Onderwijs in Dordrecht een Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht heeft een voorzitter van het College van Bestuur benoemd. De voorzitter van het College van Bestuur is dhr. R.M. Bijeman.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie in het schoolplan.

bottom of page