top of page
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_headerb3.png

Uitdagend en inspirerend onderwijs

Op het Stedelijk Dalton Lyceum ISK krijg je alle ruimte om te groeien. Met 78 onderwijsprofessionals geven we les aan ruim 500 leerlingen, afkomstig uit zo’n 40 culturen. Al die unieke verhalen maken onze school zo bijzonder. Jouw professionele betrokkenheid draagt bij aan een nieuw en positief hoofdstuk in het leven van jouw leerlingen, want zoals jij is er maar één.

Wat onze locatie zo bijzonder maakt

De afkorting ISK staat voor Internationale Schakelklas. Dit maakt direct duidelijk wat ons doel is. Wij helpen nieuwkomers in Nederland om binnen twee jaar de overstap te maken naar regulier onderwijs op hun eigen niveau. Ze beheersen dan de basis van onze taal en hebben ervaring met onze cultuur. Daarnaast ontwikkelden ze bij ons vaardigheden op bijvoorbeeld het gebied van wiskunde, Engels, zaakvakken en creatieve vakken.

 

Ons onderwijs is vooruitstrevend. Leerlingen volgen het onderwijs dat zij nodig hebben op een niveau dat bij hen past. En daar zijn we goed in. Het LOWAN vroeg ons daarom om advies bij het opstellen van leerlijnen voor nieuwkomers. We adviseren ook scholen in de regio over het onderwijs aan anderstaligen. De komende jaren willen we onze rol als NT2-expertisecentrum verder uitbreiden.

sdl_b22007_werving_vacature_robot_vrijstaand.png
SDL22030_vacature_patroon
ROOSTER DAT PAST BIJ JOU
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen9.png
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen8.png
5% EXTRA SALARIS
BEGELEIDING VAN EEN COACH
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen10.png
VERGOEDING OPLEIDINGEN
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen11.png
5 DAGEN VOOR ONTWIKKELING
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen13.png
werkenbij_beeld_isk.png

Ruimte om te groeien

Onze leerlingen komen letterlijk en figuurlijk van ver. Met jouw professionele begeleiding ontwikkelen zij zich tot echte wereldburgers, met vertrouwen in zichzelf en respect voor de ander. Je bent hier meer dan alleen docent, jouw werk is van grote waarde.

 

Dat werk ziet er misschien anders uit dan je gewend bent op het regulier onderwijs. Je klassen krimpen en groeien gedurende het jaar en je hebt veel vrijheid om je lesprogramma aan te passen op je leerlingen. Dat zorgt ervoor dat jij als docent ook groeit. Je krijgt de ruimte om fouten te maken en daarvan te leren. Daarbij kun je altijd op onze ondersteuning rekenen. Zo krijg je begeleiding van een docentencoach, kun je een daltoncursus volgen én betalen we relevante opleidingen. Bijvoorbeeld de NT2-opleiding die je nodig hebt om hier te werken. Zo blijf jij je professioneel en persoonlijk ontwikkelen.

STARTENDE DOCENT

Je geeft jouw loopbaan een vliegende start met de hulp van jouw persoonlijke docentencoach. Als opleidingsschool weten we precies hoe we jou hierin kunnen ondersteunen en bieden we je extra tijd voor je voorbereidingen. En met de daltoncursus op zak, sta jij met nog meer zelfvertrouwen voor de klas.

ERVAREN DOCENT

Daag jezelf uit als ervaren docent met de overstap naar onze sfeervolle daltonschool. Je draagt hier bij aan de ontwikkeling van je leerlingen tot echte wereldburgers. Ook voor jouw eigen ontwikkeling is volop aandacht. Wat dacht je van de 5 lesvrije dagen die je hier naar eigen inzicht aan mag besteden?

ZIJ-INSTROMER
 

Als zij-instromer vind je in het onderwijs een baan met toekomst. Een spannende stap, die makkelijker wordt met de hulp van de Teach-In Group. Via hen kun jij het onderwijs ontdekken en ervaring opdoen op onze school.

 

Informatie over het zij-instromer traject van Teach-In group vind je hier.

ONDERSTEUNEND

In het onderwijs draag jij bij aan de samenleving van morgen. Daar staat een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Een goed salaris, baanzekerheid en veel vrije dagen. Jouw rol is van groot belang voor het functioneren van onze school. Ontmoet ons team en ontdek of jij je hier thuisvoelt. 

Dinie (docent Nederlands) over onze school

Met mijn achtergrond als leerkracht groep 8 in het reguliere basisonderwijs en mijn affiniteit met de doelgroep doe ik dit werk heel graag.

 

Het is fijn dat de leerlingen (12-18 jaar) hier in een veilige omgeving de Nederlandse taal kunnen leren. Ook krijgen ze, naast de “reguliere” vakken, ook lessen in andere vaardigheden zoals sociale omgang en over de Nederlandse cultuur en gewoontes.

Zij krijgen de ruimte op hun eigen niveau te leren en te oefenen, waardoor iedereen successen behaalt. Vol zelfvertrouwen en motivatie stromen deze leerlingen vervolgens door naar het regulier onderwijs en bouwen verder aan een goede toekomst.

Er is een leuk team en fijne leiding. We steunen elkaar in het werk en privé en er is ruimte voor een lolletje op zijn tijd. Ik ben trots op onze school en er trots op dat ik onderdeel van het team ben. Samen maken we er iets moois van!

werkenbij_beeld_isk2.png
SDL22030_vacature_patroon
ISK-nederlands-nt2 0,6-1,0fte.png
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen7.png
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen4.png
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen5.png
SDL24004_pr_daltondordrecht_werkenbij_iconen6.png

Locatie

Eulerlaan 51
3328 KS Dordrecht

 

Openbare ISK daltonschool

 

500+ leerlingen en 78 collega’s

 

Gratis parkeren voor de deur

 

Openbaar vervoer op loopafstand

bottom of page