top of page
SDL22030_vacature_patroon_header.png
SDL22030_header_locaties4.png

SOLLICITEER DIRECT

Orthopedagoog

 • Zo spoedig mogelijk

 • 0,8 - 1,0 fte op alle ISK locaties

 • Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband

 

Dit ben jij

Wegens de start van een derde ISK locatie en een sterke groei van het aantal leerlingen op de andere twee ISK locaties, zoekt het Stedelijk Dalton Lyceum ISK een betrokken orthopedagoog die bijdraagt aan de brede ontwikkeling van anderstalige leerlingen.  Je test onze leerlingen en je geeft het team advies over bijvoorbeeld gedrag.

 

Op het Stedelijk Dalton Lyceum denk je graag mee over de ontwikkeling van het onderwijs, werk je graag samen, toon je initiatief en heb je bovenal hart voor onze leerlingen.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde opleiding orthopedagogiek;

 • Bevlogenheid;

 • Sterke communicatieve vaardigheden;

 • Goede mondelinge beheersing van de Engelse taal, omdat op één locatie veel docenten Oekraïens zijn;

 • Hart voor onze leerlingen.

Dit bieden we jou

 • Een school waarin je de vrijheid krijgt om jezelf voortdurend te ontwikkelen, zowel binnen als buiten de les;

 • Salaris conform cao vo met doorgroei mogelijkheden voor jou passend binnen onze school;

 • Arbeidsmarkttoelage bovenop het salaris.


Dit zijn wij

Het Stedelijk Dalton Lyceum ISK is een openbare daltonschool in Dordrecht. Op onze school is iedereen welkom. Ook op de ISK komen de daltonprincipes duidelijk naar voren. Zo werken leerlingen vaak op hun eigen niveau en tempo zelfstandig aan hun vakken. Er wordt ook samengewerkt in de verschillende vakken, hierbij stimuleren we de onderlinge communicatie in het Nederlands tussen de leerlingen.

 

Het belangrijkste doel van ons onderwijs op de ISK is dat de leerling binnen ongeveer twee jaar op het niveau is dat bij hem/haar past, zodat de leerling kan doorstromen naar regulier onderwijs. Het vak Nederlands heeft hier een belangrijke rol met daarnaast wiskunde en Engels. Ook hebben we aandacht voor burgerschapsvorming, zodat de leerling zich kan ontwikkelen tot een goede, kritische burger in onze (toekomstige) samenleving.

De ISK Wielingenstraat is een aparte locatie gericht op het geven van onderwijs aan zo'n 200 Oekraïense leerlingen. Het onderwijs richt zich op het bijhouden van het onderwijs dat de leerlingen in hun thuisland volgden maar ook het voorbereiden van deze leerlingen op integratie in het Nederlandse onderwijssysteem. 

 

Het Stedelijk Dalton Lyceum ISK vindt het belangrijk dat naast alle leerlingen, ook alle werknemers hun talenten ontwikkelen. We bieden je een inspirerende werkomgeving waar je als persoon en als professional groeit.


Dit zijn de stappen naar jouw baan
Ben je na het lezen van deze vacature net zo enthousiast over onze school als wij? Solliciteer eenvoudig met bovenstaand sollicitatieformulier. Voor meer informatie over deze vacature mail je naar de teamleider, dhr. J. Tijhuis via j.tijhuis@dalton-dordrecht.nl

SDL22030_vacture_achtergrond_22.png
bottom of page