top of page
Stedelijk Dalton Lyceum | Documenten
Voorwaarden

Voorwaarden Werf & Win

  1. Alle medewerkers (zowel onderwijspersoneel als onderwijs ondersteunend personeel) mogen deelnemen aan deze actie. Uitgezonderd zijn directieleden.

  2. Voor het aanmelden van een kandidaat stuur je een cv of LinkedIn profiel naar je locatiedirecteur. Ook als het om een kandidaat voor een andere locatie gaat. Geef dan wel duidelijk aan in welke vacature de kandidaat interesse heeft. Natuurlijk alleen met instemming van de kandidaat.

  3. Alleen in aanmerking komen inzendingen in de periode van 25 maart t/m 30 juni. 

  4. Je hebt recht op de vergoeding van € 500,- bruto als jouw aangedragen kandidaat een contract krijgt aangeboden en daadwerkelijk het nieuwe schooljaar bij ons start. Uitkering vindt plaats met inachtneming van de fiscale regelgeving.

  5. Iedere door jou aangedragen kandidaat levert 1 winticket op voor een ballonvaart voor 2 personen. Ook als die kandidaat niet wordt aangenomen. De winnaar trekken we bij de start van het nieuwe schooljaar. Alleen deelnemende collega’s die op dat moment nog bij ons in dienst zijn, komen in aanmerking voor deze prijs.

  6. Deze actie geldt alleen voor het aandragen van een collega (zowel onderwijspersoneel als onderwijs ondersteunend personeel) met een regulier dienstverband, niet voor het aanleveren van stagekandidaten of zzp’ers.

  7. De deelactie op social media loopt van week 14 t/m week 20.

  8. Iedere week verloten we per locatie 1 Bol-cadeaubon van € 50,- onder de collega’s die 1 of meerdere vacatures deelden op LinkedIn , Instagram of Facebook. Iedere deelactie levert 1 winkans op. We moedigen je aan ook vacatures van andere locaties te delen. Let op: alleen deelacties die wij kunnen zien tellen mee. Vergeet dus niet het Stedelijk Dalton Lyceum te taggen als je een vacature deelt op Instagram of Facebook.

  9. Bij onduidelijkheid en/of onvoorziene omstandigheden beslist de directie.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met je locatiedirecteur.

 

bottom of page