patroon_header_overons.png
header_vacature.png

DOCUMENTEN

Meer weten over onze school?
Klik hier en ontdek al onze informatie

DOCUMENTEN

Schoolgids VMBO

Informatie over vmbo 2021/2022

 

Schoolgids MAVO/HAVO

Informatie over mavo/havo 2021/2022

Schoolgids VWO

Informatie over vwo 2021/2022

Schoolgids ISK

Informatie over isk 2021/2022

Jaarstukken 2020

Jaarrekening en toelichting

Schoolplan 2021/2025

Het beleid van onze school

Vacatures

Het Stedelijk Dalton Lyceum is een openbare school voor voortgezet onderwijs in de regio Drechtsteden met ongeveer 2200 leerlingen en 250 medewerkers. Onze school gelooft in de unieke kwaliteiten van elke leerling. Daarom stemmen we het onderwijsaanbod af op de behoeften en ontwikkeling van de leerling. Ons motto is niet voor niets ‘zoals jij is er maar één’.

Ons onderwijs is van hoge kwaliteit, vernieuwend en voor iedereen. Op elke locatie werken we volgens de Daltonwaarden. We leren de leerling plannen, keuzes maken, samenwerken en nadenken over dingen die ze doen. En dat in een gezellige en vertrouwde omgeving.

Het Stedelijk Dalton Lyceum heeft als enige openbare school in Dordrecht alle leerrichtingen in huis. We bieden tweetalig onderwijs aan voor diverse leerrichtingen én we ondersteunen leerlingen die op topsport niveau actief zijn. Daar zijn we best trots op! We blijven in ontwikkeling om te zorgen dat we veelzijdig blijven.


Op dit moment hebben we verschillende vacatures. Kijk op Meesterbaan en solliciteer als jij net zo enthousiast bent als wij. Zoals jij is er maar één!