SDL22030_vacature_patroon_header.png
SDL22030_header_locaties.png

ALLES OVER ONS VMBO

Dalton magazine
Zoals jij is er maar één


Daltononderwijs
Onze vijf daltonwaarden

Schoolgids 2022/2023
Alle informatie over vmbo


 

SDL22030_vacture_achtergrond_22.png

Onderwijsassistent Zorg & Welzijn

  • Met ingang van 1 november 2022

  • 0,8 FTE (werkdagen in overleg)

  • Ziektevervanging 


Dit ben jij
Wegens ziekte zoekt het Stedelijk Dalton Lyceum VMBO een flexibele en bevlogen onderwijsassistent die bijdraagt aan de ondersteunende taken binnen onze school. Als onderwijsassistent vang je de klassen zonder docent op, verzorg je de inhaalmomenten en denk je mee met onze organisatie. Daarnaast vinden je werkzaamheden voornamelijk plaats op de afdeling zorg en welzijn. Je verzorgt de kooklessen voor kleine groepen leerlingen, je voert administratieve taken uit en je ondersteunt kleine groepen leerlingen tijdens de praktijk- en theorielessen. Dit doe je in klas 1 t/m 4. We vinden het belangrijk dat je positief ingesteld bent, rust uitstraalt en over sterke communicatieve vaardigheden beschikt.

 

Op het Stedelijk Dalton Lyceum VMBO vinden we het belangrijk dat zowel jij als onze leerlingen zichzelf mogen zijn. Op onze school kun je écht het verschil maken. De kansen die we onze leerlingen bieden hebben ze hard nodig. Daarom bieden we goede ondersteuning aan leerlingen én collega’s!

Dit breng je mee

  • Sterke communicatieve vaardigheden;

  • Flexibiliteit en bevlogenheid;

  • Hart voor onze leerlingen.


Dit bieden we jou

  • Uitdagende verantwoordelijkheden waarbij je écht het verschil maakt.

  • Een leuke club Z&W docenten en twee prachtige lokalen

  • Een eigen laptop;

  • Een ambitieus en vernieuwend team.


Dit zijn wij

Het praktische Stedelijk Dalton Lyceum VMBO is de openbare daltonschool in Dordrecht met extra aandacht voor leerlingen. Samen ontdekken we waar leerlingen goed in zijn. En dat in een veilige omgeving waar iedereen zichzelf mag zijn. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit, vernieuwend en voor iedereen. We blijven in ontwikkeling om te zorgen dat we zo veelzijdig blijven.


Op onze school kiest elke leerling zijn eigen daltonuren en krijgt daarbij persoonlijke begeleiding. Vanaf de eerste klas volgen de leerlingen de meeste praktijkuren van alle vmbo-scholen in de regio, gericht op het maken van de juiste keuzes in de bovenbouw. Alle tijd dus om een heerlijke taart te bakken in onze bakkerij of een robot te ontwerpen in het ScienceLab. Blinkt een leerling uit in een vak, dan mag hij of zij examen doen op een hoger niveau.


Het Stedelijk Dalton Lyceum VMBO vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn. Wij hebben aandacht voor onze werknemers, net als jij aandacht hebt voor onze leerlingen. We bieden jou uitdagende verantwoordelijkheden waarbij je écht het verschil maakt. Zo groei jij als persoon en als professional.


Dit zijn de stappen naar jouw baan
Ben je na het lezen van deze vacature net zo enthousiast over onze school als wij? Solliciteer eenvoudig met bovenstaand sollicitatieformulier. Voor meer informatie over deze vacature bel je naar Caroline van der Woude op 078 - 751 10 00 of mail je naar werkenbijvmbo@dalton-dordrecht.nl.

SOLLICITEER DIRECT