top of page
SDL22030_vacature_patroon_header.png
Header vmbo
SDL22030_vacture_achtergrond_22.png

SOLLICITEER DIRECT

ALLES OVER ONS VMBO

Docent Lichamelijke Opvoeding
• Met ingang van 1 augustus 2024
• 0,2 FTE
• Tijdelijk met uitzicht op vast


Jouw nieuwe baan in drie zinnen

 • Zoals jij is er maar één, juist jouw unieke aanpak maakt impact op je leerlingen;

 • Je blijft je ontwikkelen met de begeleiding van je buddy, vaksectie en intervisiegroep;

 • Met jouw professionele betrokkenheid bied je leerlingen meer dan de route naar een diploma.

 

Samen het verschil maken

Bouwen aan kennis én karakter? Dat doe je op het Stedelijk Dalton Lyceum VMBO. Wij zoeken voor het nieuwe schooljaar een flexibele, gemotiveerde en leergierige docent lichamelijke opvoeding, die zijn/haar hart voor leerlingen inzet bij het geven van sport- en bewegingslessen. Jij vindt het leuk om leerlingen enthousiast maken voor sport en beweging en om leerlingen te coachen bij een sportieve en gezonde leefstijl. Daarnaast help je de leden van je sectie bij het versterken en verbeteren van het sportonderwijs op de locatie. Natuurlijk geef je iedere les vorm met de daltonwaarden als kader. Maar bovenal ben je een karaktervormer die leerlingen op een positieve manier aanmoedigt het beste uit zichzelf te halen.

 

Door les te geven volgens de daltonwaarden help jij leerlingen zich te ontwikkelen tot echte wereldburgers. Je laat ze oog hebben voor elkaars talenten en openstaan voor het verhaal van een ander. Met jouw steun zetten ze grote stappen vooruit, want zoals jij is er maar één.


Ontdek de voordelen

 • Je krijgt per les veel voorbereidingstijd: 75%. En nieuwe docenten zelfs nog meer.

 • Met een arbeidsmarkttoelage van 5% verdien je per maand toch al snel een paar honderd euro extra.

 • Je persoonlijke buddy maakt je wegwijs op onze locatie en helpt jou bij onderwijsvraagstukken.

 • Je krijgt de ruimte je professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met interne cursussen, intervisiemomenten of tijdens door ons betaalde opleidingen.

 • Bij goed functioneren hebben wij de intentie jou al na 1 jaar een vast contract te bieden.

 • De belangrijkste arbeidsvoorwaarden liggen vast in de cao vo. Daarnaast krijg je een eigen laptop en 5 roostervrije dagen om jezelf te ontwikkelen.


Jouw talenten

Jij hebt hart voor je leerlingen en wil bijdragen aan hun ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Dat doe je met een combinatie van didactisch talent, pedagogische kwaliteiten en kennis van je vak. Daarbij neem jij het initiatief om het op jouw manier te doen, als jij denkt dat dit het beste is voor de leerling. Toch bevind jij je niet op een eilandje, goed onderwijs is voor jou echt een teamprestatie. Daarnaast:

 • heb jij een relevante onderwijsbevoegdheid, studeer je hiervoor of heb je plannen om je bevoegdheid te halen;

 • ben jij 0,2 fte (één dag of twee dagdelen per week) beschikbaar. Je kunt op de volledige vacature of op een deel daarvan solliciteren.


Over het Stedelijk Dalton Lyceum VMBO

Het Stedelijk Dalton Lyceum VMBO is een praktische daltonschool waar we veel aandacht hebben voor elkaar. Je krijgt hier de ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt en waarin je wil groeien. Leerlingen omschrijven onze locatie als ‘gezellig’ en waarderen de steun van hun docenten.

 

We hebben prachtige praktijklokalen en geven als enige school in de regio praktijklessen Horeca, Bakkerij en Recreatie. Het is altijd feest als de leerlingen iets lekkers bakken voor het team. Dat team is de ruggengraat van onze school. Stuk voor stuk professionals die bij willen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van hun leerlingen. Sommige leerlingen komen van ver. Ze hebben het moeilijk thuis of hebben een andere culturele achtergrond. Maar juist dan is jouw inzet van grote betekenis.

 

Net zoals jij aandacht hebt voor je leerlingen, hebben wij aandacht voor jou. We bieden jou uitstekende begeleiding en de vrijheid om het op jouw eigen manier te doen. Zo groei jij als persoon en professional.


De route naar jouw droombaan

We kijken uit naar jouw sollicitatie. Solliciteer dus direct op je droombaan, maar uiterlijk voor 5 juli 2024. Gebruik hiervoor eenvoudig het bovenstaande formulier.

Heb je vragen over de vacature of onze school? Neem dan gerust contact op met onze directeur Caroline van der Woude, telefoonnummer: 078 - 75 11 000 of 06 - 86 889 087, mailadres: c.woude@dalton-dordrecht.nl.

bottom of page