top of page
SDL22030_vacature_patroon_header.png
SDL22030_header_locaties2.png

ALLES OVER ONZE MAVO/HAVO

Dalton magazine
Zoals jij is er maar één


Daltononderwijs
Onze vijf daltonwaarden

Schoolgids 2023/2024
Alle informatie over mavo & havo


 

SDL22030_vacture_achtergrond_22.png

SOLLICITEER DIRECT

Docent Frans tweedegraads

• Per 1 augustus 2024
• 0,3 FTE 

• Combinatie met vacature Frans eerstegraads is mogelijk
• Tijdelijk met uitzicht op vast


Jouw nieuwe baan in 3 zinnen

 • Zoals jij is er maar één, wij geloven in jouw unieke talenten en ondersteunen jouw ontwikkeling.

 • Met lessen van 70 minuten heb je minder klassen en meer tijd voor je leerlingen.

 • Een goed uitgedacht rooster zorgt voor een fijne werk-privébalans.

 

Ruimte voor talent

Op een vernieuwende manier lesgeven? Dát doe je op het Stedelijk Dalton Lyceum MAVO & HAVO. Hier ben jij een kennisbouwer die op een bevlogen en enthousiaste manier het vak Frans weet over te brengen op jouw leerlingen. Met voorbeelden uit hun dagelijkse leven weet je ze te boeien en inspireren.

 

Door les te geven volgens de daltonwaarden ben je daarnaast ook een echte visievanger. Je stimuleert je leerlingen in hun ontwikkeling tot wereldburgers. Met oog voor elkaars talenten en interesse in het verhaal van een ander. Daarbij kun je op ons rekenen voor een optimale ondersteuning van jouw eigen ontwikkeling. Want zoals jij is er maar één.


Ontdek de voordelen

 • Je krijgt per les veel voorbereidingstijd: 75%. En nieuwe docenten zelfs nog meer.

 • Jouw les duurt 70 minuten. Dat betekent extra tijd voor je leerlingen.

 • Met je vaksectie en kernteam bepaal je samen hoe het onderwijs eruitziet.

 • Je krijgt de ruimte je professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met interne cursussen, intervisiemomenten of tijdens door ons betaalde opleidingen.

 • Bij goed functioneren hebben wij de intentie jou al na 1 jaar een vast contract te bieden.

 • De belangrijkste arbeidsvoorwaarden liggen vast in de cao vo. Daarnaast krijg je een eigen laptop en 5 roostervrije dagen om jezelf te ontwikkelen.

Jouw talenten

Jij hebt hart voor je leerlingen en wil bijdragen aan hun ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Met een combinatie van vakkennis, didactisch talent en pedagogische kwaliteiten daag jij leerlingen uit het beste uit zichzelf te halen. Daarbij werk je met collega’s samen aan de doorontwikkeling van het lesprogramma. Daarnaast:

 • heb jij een relevante onderwijsbevoegdheid, studeer je hiervoor of heb je plannen om je bevoegdheid te halen.

 • ben jij 0,3 fte beschikbaar. Je kunt op de volledige vacature of op een deel daarvan solliciteren. Ook een combinatie met de vacature docent Frans eerstegraads behoort tot de mogelijkheden.


Over het Stedelijk Dalton Lyceum MAVO & HAVO

Het Stedelijk Dalton Lyceum MAVO & HAVO is een vernieuwende daltonschool met oog voor de talenten van onze leerlingen en medewerkers. Wij bieden een plek waar je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. Daarvoor passen wij het onderwijs aan op de behoeften van onze leerlingen. Zo hebben leerlingen in klas 1 en 2 een eigen lokaal. Als docent ga je naar je leerlingen toe in plaats van andersom. En in alle klassen zijn de lessen standaard 2 x 35 minuten. Zo heb je minder klassen en extra tijd voor je leerlingen.

 

Leerlingen ontdekken op onze school wat ze leuk vinden om te doen. Bijvoorbeeld tijdens uitdagende programma’s als KunstXtra, SportExtra en Science. Ook kunnen ze zich extra verdiepen in Engels. Bijvoorbeeld op onze tweetalige havo.

Wij vinden het belangrijk dat ook medewerkers alle kansen krijgen om hun talenten te ontwikkelen. Daarom bieden we je een inspirerende werkomgeving waar je als persoon en professional groeit.


De route naar jouw droombaan

We kijken uit naar jouw sollicitatie. Solliciteer dus direct op je droombaan, maar uiterlijk voor 28 juni.

Heb je vragen over de vacature of onze school? Neem dan gerust contact op met Ingrid van Ham, teamleider klas 3 en 4 mavo.

Telefoonnummer: 078 653 08 88

E-mailadres:  i.ham@dalton-dordrecht.nl

bottom of page