top of page
SDL22030_vacature_patroon_header.png
SDL22030_header_locaties4.png
SDL22030_vacture_achtergrond_22.png

SOLLICITEER DIRECT

Teamassistenten / Klassenassistenten

  • Per direct

  • 2,0 fte

  • Tijdelijk dienstverband

 

Dit ben jij

Wegens een sterke groei van het aantal leerlingen zoekt het Stedelijk Dalton Lyceum ISK flexibele en bevlogen teamassistenten / klassenassistenten die bijdragen aan de ondersteunende taken binnen onze school. Als team- / klassenassistent vang je de klassen zonder docent op, verzorg je de inhaal momenten en denk je mee met onze organisatie. We vinden het belangrijk dat je positief ingesteld bent, rust uitstraalt en over sterke communicatieve vaardigheden beschikt.

Dit breng je mee

  • Sterke communicatieve vaardigheden;

  • Flexibiliteit en bevlogenheid;

  • Hart voor onze leerlingen.

Dit bieden we jou

  • Een school waarin je de vrijheid krijgt om jezelf voortdurend te ontwikkelen, zowel binnen als buiten de les;

  • Salaris conform cao vo.


Dit zijn wij

Het Stedelijk Dalton Lyceum ISK is een openbare daltonschool in Dordrecht. Op onze school is iedereen welkom. Ook op de ISK komen de daltonprincipes duidelijk naar voren. Zo werken leerlingen vaak op hun eigen niveau en tempo zelfstandig aan hun vakken. Er wordt ook samengewerkt in de verschillende vakken, hierbij stimuleren we de onderlinge communicatie in het Nederlands tussen de leerlingen.

 

Het belangrijkste doel van ons onderwijs op de ISK is dat de leerling binnen ongeveer twee jaar op het niveau is dat bij hem/haar past, zodat de leerling kan doorstromen naar regulier onderwijs. Het vak Nederlands heeft hier een belangrijke rol met daarnaast wiskunde en Engels. Ook hebben we aandacht voor burgerschapsvorming, zodat de leerling zich kan ontwikkelen tot een goede, kritische burger in onze (toekomstige) samenleving.

Het Stedelijk Dalton Lyceum ISK vindt het belangrijk dat naast alle leerlingen, ook alle werknemers hun talenten ontwikkelen. We bieden je een inspirerende werkomgeving waar je als persoon en als professional groeit.


Dit zijn de stappen naar jouw baan
Ben je na het lezen van deze vacature net zo enthousiast over onze school als wij? Solliciteer eenvoudig met bovenstaand sollicitatieformulier. Voor meer informatie over deze vacature bel je naar 078 - 618 41 88

bottom of page