top of page
SDL22030_vacature_patroon_header.png
SDL22030_header_locaties4.png
SDL22030_vacture_achtergrond_22.png

SOLLICITEER DIRECT

Docent NT2

  • Per direct

  • 0,8 - 1,0 fte, of een deel hiervan

  • Tijdelijk dienstverband

Dit ben jij

Wegens een sterke groei van het aantal Oekraïense leerlingen, zoekt het Stedelijk Dalton Lyceum ISK aan de Wielingenstraat een enthousiaste docent NT2 die bijdraagt aan de brede ontwikkeling van anderstalige leerlingen. We vinden het belangrijk dat je de leerlingen op een positieve manier meeneemt door de lesstof en deze laat aansluiten op hun belevingswereld.

De locatie zoekt een NT2 docent die bereid is, in samenwerking met andere NT2 docenten en het (vooral uit Oekraïense docenten bestaande) team, deze taak mede op zich te nemen. De locatie heeft een dynamisch team dat de leerlingen op fantastische wijze onderwijst en begeleidt.

Dit breng je mee

  • Afgeronde lerarenopleiding Nederlands als tweede taal, of je bent bezig met de afronding;

  • Bevlogenheid;

  • Sterke communicatieve vaardigheden;

  • Hart voor onze leerlingen.

Dit bieden we jou

  • Een school waarin je de vrijheid krijgt om jezelf voortdurend te ontwikkelen, zowel binnen als buiten de les;

  • Salaris conform cao vo (LB-functie).


Dit zijn wij

Het Stedelijk Dalton Lyceum ISK is een openbare daltonschool in Dordrecht. Op onze school is iedereen welkom. Ook op de ISK komen de daltonprincipes duidelijk naar voren. Zo werken leerlingen vaak op hun eigen niveau en tempo zelfstandig aan hun vakken. Er wordt ook samengewerkt in de verschillende vakken, hierbij stimuleren we de onderlinge communicatie in het Nederlands tussen de leerlingen.

 

De ISK Wielingenstraat is een aparte locatie gericht op het geven van onderwijs aan zo'n 180 Oekraïense leerlingen. Het onderwijs richt zich op het bijhouden van het onderwijs dat de leerlingen in hun thuisland volgden maar ook het voorbereiden van deze leerlingen op integratie in het Nederlandse onderwijssysteem. Ook hebben we aandacht voor burgerschapsvorming, zodat de leerling zich kan ontwikkelen tot een goede, kritische burger in onze (toekomstige) samenleving.

 

Dit zijn de stappen naar jouw baan
Ben je na het lezen van deze vacature net zo enthousiast over onze school als wij? Solliciteer eenvoudig met bovenstaand sollicitatieformulier. Op een deel van de functie solliciteren is eveneens mogelijk. Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met de teamleider, mw. Oksana Oliinyk, o.oliinyk@dalton-dordrecht.nl06 - 21 60 86 91.

bottom of page