top of page
SDL22030_vacature_patroon_header.png
SDL22030_header_locaties4.png
SDL22030_vacture_achtergrond_22.png

SOLLICITEER DIRECT

Docent Nederlands / NT2

 • Per direct

 • 0,6 - 1,0 fte of een deel hiervan

 • Tijdelijk dienstverband

Jouw nieuwe baan in 3 zinnen        

 • Zoals jij is er maar één, juist jouw unieke aanpak maakt impact op je leerlingen.

 • Je krijgt de ruimte om te groeien met de steun van je docentenbegeleider en collega’s. 

 • Jouw leerlingen maken enorme stappen met jouw deskundige begeleiding.

Samen groeien

Leerlingen een kansrijke toekomst bieden? Dát doe je op het Stedelijk Dalton Lyceum ISK. Hier geef je nieuwkomers les op hun eigen niveau. Je laat ze kennismaken met de Nederlandse taal en cultuur, terwijl je ze inhoudelijk blijft uitdagen. Zo zijn je leerlingen er na twee jaar klaar voor om succesvol de overstap te maken naar regulier onderwijs.

 

Jouw werk is de basis voor kleine en grote successen. Leerlingen voelen zich welkom, gezien én begrepen. Ze leren zich uitdrukken, ontdekken hun talenten en leren luisteren naar het verhaal van de ander. Juist ook als dat verhaal heel anders is dan dat van henzelf. Jij moedigt ze aan in hun ontwikkeling tot een goede en kritische burger, want zoals jij is er maar één.

 

Ontdek de voordelen 

 • Je krijgt per les veel voorbereidingstijd: 75%. En nieuwe docenten zelfs nog meer.

 • Met een arbeidsmarkttoelage van 5% verdien je per maand toch al snel een paar honderd euro extra.

 • Onze klassen zijn klein, we richten op maximaal 17 leerlingen per klas.

 • Je persoonlijke docentenbegeleider maakt je wegwijs op onze locatie en helpt jou bij onderwijsvraagstukken. 

 • Je krijgt de ruimte je professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met interne cursussen, intervisiemomenten of tijdens door ons betaalde opleidingen.

 • Je hebt binnen jouw les veel vrijheid om het op jouw manier te doen omdat jij als geen ander weet wat jouw leerling op dat moment nodig heeft om te kunnen groeien.

 • De belangrijkste arbeidsvoorwaarden liggen vast in de cao vo. Daarnaast krijg je een eigen laptop en 5 roostervrije dagen om jezelf te ontwikkelen.

 

Jouw talenten

Jij hebt hart voor je leerlingen en staat open voor hun levensverhaal en cultuur. Je hebt oog voor hun verschillen en past je lessen hierop aan. En ook als de groepssamenstelling regelmatig wisselt, zorg jij voor een fijne sfeer in de klas. Je neemt de tijd om te ontdekken waarom je leerlingen op een bepaalde manier reageren en legt op een geduldige manier uit wat je van hen verwacht. Daarnaast:

 • Heb jij een onderwijsbevoegdheid voor het basis- of voortgezet onderwijs, studeer je hiervoor of heb je plannen om je bevoegdheid te halen.

 • Heb jij een NT2 bevoegdheid, of ben je bereid om deze te halen.

 • Ben jij 0,6 - 1,0  fte beschikbaar. Je kunt op de volledige vacature of op een deel daarvan solliciteren. 

 

Over het Stedelijk Dalton Lyceum ISK

Het Stedelijk Dalton Lyceum ISK is een openbare daltonschool met vestigingen in Dordrecht en Papendrecht. We geven les aan anderstaligen die pas net in Nederland wonen. Ze leren bij ons de basis van de taal en volgen verschillende vakken op hun eigen niveau, bijvoorbeeld wiskunde en Engels. Daarnaast hebben we veel aandacht voor burgerschapsvorming. Zo ontwikkelen onze leerlingen zich tot echte wereldburgers die oog hebben voor elkaars talenten en openstaan voor het verhaal van een ander. 

 

Bij ons is iedereen welkom en mag je zijn wie je bent. Onze ruim 500 leerlingen vertegenwoordigen zo’n 40 culturen. De cultuur op onze school? Warm, open en professioneel. Je krijgt hier de ruimte om fouten te maken en te groeien. Daarbij vinden we het fantastisch als jij ambitieus bent en het beste uit je leerlingen én jezelf wil halen. Als vooruitstrevende ISK-locatie is het onze ambitie om ons onderwijs te blijven verbeteren en onze rol als NT2-Expertisecentrum verder uit te breiden. Help jij ons mee? 

 

De route naar jouw droombaan

We kijken uit naar jouw sollicitatie. Solliciteer direct op je droombaan en vul eenvoudig het bovenstaand formulier in. Heb je vragen over de vacature of onze school? Neem dan gerust contact op via 078 - 618 41 88

bottom of page