Nieuws

Algemeen
Opleiding
Sport
Cultuur
Excursies
Bijzondere diplomauitreiking op de Kapteynweg

‘Eigenlijk fijner dan met een groot publiek’

 

10 juli 2020
Opleiding

foto: Violet Wash

Op indebuurt.nl/dordrecht vertelt gastredactrice en leerling Violet over haar bijzondere diplomauitreiking.

“Vanwege het coronavirus had het Stedelijk Dalton Lyceum maatregelen getroffen voor de diplomauitreiking. Dit jaar was de uitreiking in kleine groepjes. Iedere leerling mocht maximaal twee introducees meenemen, dus ik nam mijn ouders mee."

De Ceremonie

“De ceremonie was dit jaar heel anders dan normaal. Normaal gesproken staat iedere leerling op het podium en wordt hij of zij toegesproken door de mentor met een zaal vol publiek. Dit jaar stonden er verschillende tafels in de zaal, die minimaal anderhalve meter bij elkaar vandaan waren. De mentor liep langs de tafels en had een korte toespraak voor iedere leerling. Persoonlijk vond ik dit fijner dan voor een groot publiek staan.”

Vaarwel!

“Nadat iedere leerling kort was toegesproken, was het moment daar. We mochten ons diploma ondertekenen. Vervolgens gingen we nog op de foto en toen was het officieel voorbij. De middelbare school is nu geheel afgerond en ik kan eindelijk zeggen dat het voor mij de laatste keer was op de Kapteynweg. Na de zomer ga ik de opleiding Mediavormgeven doen.”

 

Onderwijs
VWO
MAVO-HAVO
VMBO
ISK
Nieuws
Agenda
Over ons
Locaties
Vakanties
Groep 7 & 8
Contact
Vacatures
Inloggen Magister

Copyright 2020 Stedelijk Dalton Lyceum - design Twin Creations - productie Acadia

Contact | Disclaimer | Privacy |