Nieuws

Algemeen
Opleiding
Sport
Cultuur
Excursies
Cultuursafari Dordrecht gaat van start

Op de fiets langs de culturele instellingen in Dordrecht

18 september 2020
Cultuur

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 september gaan leerlingen van het Dalton Vakcollege en de Kapteynweg al fietsend op Cultuursafari in Dordrecht. Tijdens deze Cultuursafari maken de leerlingen in een dag kennis met zeven culturele organisaties in Dordrecht. Ook andere middelbare scholen uit Dordrecht nemen hieraan deel.
De middelbare scholieren gaan fietsend op verkenningstocht langs de zeven culturele organisaties in Dordrecht: de Bibliotheek AanZet, Dordrechts Museum, Nationaal Onderwijsmuseum, cinema The Movies, schouwburg Kunstmin, poppodium Bibelot en ToBe cultuurcentrum. De leerlingen ervaren kunst en cultuur door te kijken en zelf actief mee te doen!
Tijdens deze Cultuursafari geven alle organisaties een kijkje achter de schermen. De leerlingen ontdekken tijdens de Cultuursafari waar alle culturele organisaties van Dordrecht te vinden zijn en wat daar te doen is. Ook ervaren ze hoe een expositie, kunstwerk, film en verhaal gemaakt wordt en hoe het leven van een danser en popartiest eruit ziet.

Bron: www.dordrecht.net/nieuws/cultuursafari-dordrecht-gaat-van-start-2020-09-17

Onderwijs
VWO
MAVO-HAVO
VMBO
ISK
Nieuws
Agenda
Over ons
Locaties
Vakanties
Groep 7 & 8
Contact
Vacatures
Inloggen Magister

Copyright 2020 Stedelijk Dalton Lyceum - design Twin Creations - productie Acadia

Contact | Disclaimer | Privacy |