Nieuws

Algemeen
Opleiding
Sport
Cultuur
Excursies
Wij missen je

We hebben nu al zin in september!

10 juli 2020 - 31 augustus 2020
Algemeen

We missen je. En 'we', dat is ál het personeel van de Overkampweg, dus óók die ene docent van wie je denkt dat hij/zij je écht niet mag. Carla mist je. Claudia vindt de mediatheek maar leeg. De gymdocenten vervelen zich dood omdat ze geen leuke clinics kunnen geven. De wiskundesectie wil weer sommetjes met je maken. Meneer van Rongen mist je in het theater.

Wat missen we je.

We missen de overvolle gangen, de daltonuren waar je je toch nog op het laatste moment voor inschrijft. Meneer
Pieterse mist je omdat hij je niet op je falie kan geven als je er weer eens uit bent gestuurd. Mevrouw de Hoon mist het Latijn spreken met je. Suayip mist de fout geparkeerde fietsen. Meneer van de Starre en mevrouw Boogers missen je bij de decanen kamer.

Je zit nu al een tijdje thuis, misschien mis je ons toch ook wel een beetje? Meneer Zomervrucht en meneer Gerrits missen het regelen van dingen voor je. De kunstdocenten missen de mooie projecten die je maakt. Mevrouw Fawzi mist het begeleiden van die prachtige profielwerkstukken. Mevrouw Hoogerwerf mist de Franse liedjes die je voor haar zingt en de balie mist je slappe smoesjes als je te laat bent of een les hebt gemist. Je bent onze favoriete leerling, dat weet je toch?

Als het straks september is, dan mag de school weer open. Als we je dan weer zien met je uitgeslapen hoofd, als we je weer les mogen geven, als Marian weer een broodje voor je mag smeren, als mevrouw Cimen weer Duits tegen je mag
praten, als de lokalen weer helemaal afgeladen zijn, dan zijn we stiekem wel een beetje blij, ook al is de vakantie dan voorbij. We hebben nu al zin in september!

Groetjes van al het personeel op de Overkampweg.

Onderwijs
VWO
MAVO-HAVO
VMBO
ISK
Nieuws
Agenda
Over ons
Locaties
Vakanties
Groep 7 & 8
Contact
Vacatures
Inloggen Magister

Copyright 2020 Stedelijk Dalton Lyceum - design Twin Creations - productie Acadia

Contact | Disclaimer | Privacy |