Locatie Overkampweg in vogelvlucht

Inschrijfformulier Plusmiddagen

Ook dit schooljaar weer organiseert de locatie Overkampweg een aantal plusmiddagen voor leerlingen uit groep 8, om kennis te komen maken met onze school en met wat onze school zo anders (en leuker!) maakt dan andere scholen.
Op een paar woensdagmiddagen in de loop van het komende schooljaar kun je kennismaken met steeds één vak dat op onze locatie wordt gegeven. Op het formulier hieronder kun je zien welke dat zijn en op welke (woensdag) middag je ermee kunt kennismaken. De middagen beginnen alle op 14.00 uur en eindigen zo'n anderhalf uurtje later om 15.30 uur.
Het is gratis en voor niks en hartstikke leuk dus schrijf je in. Eén middag? Een paar? Allemaal? Alles is mogelijk. Je bent van harte welkom.

  • *
  • *


Welkom op de pagina van de Overkampweg

Welkom op de pagina van de Overkampweg. Als je hier bent beland, ben je waarschijnlijk op zoek naar informatie. Informatie over de school waar je volgend jaar graag naar toe zou gaan. De overstap van groep 8 naar de brugklas is een van de belangrijkste die je in je leven gaat maken, dus daar moet je heel goed over nadenken: waar voel ik me thuis, wat ga ik leren, past de school bij mijn capaciteiten, is het ver fietsen, hoe gaat het met huiswerk, hoe vind ik snel de weg, welke extraatjes zijn er?

Ook voor je ouders is het een belangrijke keuze. Je komt immers op een heel nieuwe school terecht. Ze vragen zich natuurlijk af of jij het wel naar je zin gaat hebben bij ons op school, maar ze zullen ook willen weten of hun kind zich wel goed kan ontwikkelen, of het wel voldoende wordt gezien, hoe het contact tussen ouders en school verloopt en dergelijke.
Op onze site kun je al heel wat informatie vinden die jou (en je ouders) in dat opzicht wat verder helpt. 
Veel succes met de zoektocht naar jouw ideale middelbare school en hopelijk snel tot ziens

Voor de ouders: het is ook mogelijk, samen met uw zoon of dochter, een rondleiding door het gebouw te krijgen tijdens schooltijd. Op die manier krijgt u een goede indruk van de dagelijkse gang van zaken op onze locatie. U kunt daarvoor contact opnemen met de heer J. Verbraak, teamleider klas 1-2, door middel van het contactformulier.

Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan vindt u hieronder de link naar de pagina met informatie over hoe u zich kunt aanmelden.