Onder het motto "Kijk eens wat wij allemaal kunnen", willen wij u op deze pagina  van de website graag laten zien wat onze leerlingen zoal in hun mars hebben. En dat is niet gering!
In de eerste week van april 2018 was in het (huis)theater van de locatie Overkampweg de voorstelling 'Mag ik bij je slapen?' te bewonderen... De voorstelling (een examenproject van de leerlingen die drama als examenvak volgen) was een zogenaamde 'montagevoorstelling'. Een verzameling losse scènes waarvan er een aantal door de leerlingen (en de regisseur) zelf geschreven waren, maar de meeste kwamen ergens anders vandaan (o.a. Acda en de Munnik, Jiskefet, Missie Aarde). Eén van de speelsters zegt daarover: "We hebben in het eerste kwartaal allemaal een uur over onszelf gepraat en vanuit de dingen die ons 'ons' maken zijn we verder gaan werken, onder regie van Fons uiteraard".

Dalton muziekprijs

Senna, Enza, Nicole en Senna uit A3a hebben de muziekprijs van de derde klassen gewonnen. Ze hebben een clip gemaakt op muziek van ‘We the kings’ met het nummer ‘Sad song’. Het wordt live gezongen en ze hebben de opname, edit en regie zelf verzorgd.