Lyceo examentraining

De slagingskans van uw zoon/dochter vergroten? Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de examens, organiseert Stedelijk Dalton Lyceum, in samenwerking met Lyceo, examentrainingen.

Inschrijven

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, is er op de website van Lyceo een speciale pagina gemaakt waarop leerlingen van Stedelijk Dalton Lyceum zich kunnen inschrijven voor één examentraining. Dankzij de samenwerking met Lyceo kunt u een examentraining boeken tegen een sterk gereduceerd tarief. U vindt de tarieven op de inschrijfpagina van de school: www.lyceo.nl/stedelijkdalton. Wij raden u van harte aan niet te lang te wachten met inschrijven, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.
Voor het complete aanbod van Lyceo kunt u terecht op onze website www.lyceo.nl, of bellen naar 071- 79 000 40.

Stichting TopTutors

Het Stedelijk Dalton Lyceum Overkampweg is een samenwerking aangegaan met Stichting TopTutors. Deze stichting heeft het doel om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van bijles, voor alle leerlingen beschikbaar te maken. Wat zo speciaal is aan TopTutors, is dat de bijles wordt gegeven door oud-leerlingen van de school. Deze studenten zijn bekend met de school, de docenten en de gebruikte boeken, en geven allemaal bijles in hun eigen interessegebied. Bovendien hanteert TopTutors het lage uurtarief van € 17,50.

TopTutors is een landelijke organisatie, die samenwerkt met Socrates Honour Society, een nationaal netwerk van topstudenten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze de meest geschikte studenten kan bereiken om bijles, thuis of bijvoorbeeld op school, te geven. Zo kan ook uw kind profiteren van dit initiatief!

Elke lokale afdeling wordt geleid door een zogenaamde “Managing Tutor”. Dit is de persoon waar u terecht kunt met algemene vragen of verzoeken over de bijlessen.

Op deze manier zorgt TopTutors  voor een persoonlijke aanpak van uw probleem. Voor het Stedelijk Dalton Lyceum is dat Dennis van de Noort. Hij is oud-leerling van de school en op dit moment student Econometrie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Dus heeft uw kind moeite met een bepaald vak en bent u daarom op zoek naar betaalbare bijles? Gaat u dan naar www.toptutors.nl  en meld uw zoon of dochter aan via het online inschrijfformulier, onder het kopje ‘ik wil bijles’.