Vakcollege

 
 
Nieuwarchief

Locatie Dalton Vakcollege is dit jaar voortvarend begonnen.

  Lees meer...

Mooie jurken komen zomaar binnenvallen. 

  Lees meer...

De eerste beelden van de Daltonmiddagen zijn online!

  Lees meer...

Dinsdag 6 september hebben alle 1e klassen een daltonmiddag op school. Alle 3e klassen hebben een sportmiddag op het sportveld. Aanwezigheid is hierbij verplicht.

Tot morgen!

  

Op woensdag 24-08-2016 gaat het introductieprogramma voor klas 1 van start. Voor het programma van deze leuke en actieve dagen klik hier.

Wij wensen iedereen veel plezier!

  Lees meer...

In de zomervakantie wordt het telefoonnummer van het Vakcollege gewijzigd. Na de vakantie is de school bereikbaar op het nummer: 078-7511000.

Tot 13 juli kunt u gebruik maken van het huidige telefoonnummer om ons te bereiken. Hierna begint voor alle medewerkers de vakantie. 

  

De acties die klas D3C heeft opgezet om geld in te zamelen voor het goede doel hebben veel geld opgeleverd. Het eindbedrag was 187,25. Zowel het bestuur van Stichting Dapper Kind als de docenten zijn erg trots op dit resultaat. Met dit bedrag kunnen weer een aantal zieke kinderen in Nederlandse ziekenhuizen worden voorzien van een Dapper Dagboek.

 

 

  

De Grote Praktische Opdracht van 3 Zorg en Welzijn staat dit jaar in het teken van het opzetten van een actie voor het goede doel.   Lees meer...

Alle geslaagden willen we hartelijk feliciteren met hun diploma!  Lees meer...

16 juni vindt de ouderavond plaats voor de nieuwe brugklasleerlingen en hun ouders. De avond begint om 19.30uur. We hopen alle ouders en leerlingen te zien deze avond!

  

Pagina 3 van 4Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  Volgende   Laatste