U bent hier:   Vakcollege > Leerlingen > Nieuwsarchief
  |  Inloggen

Details van het artikelMooi initiatief van Albatros bovenbouw leerlingen


Mooie jurken komen zomaar binnenvallen. 

DORDRECHT – Bovenbouwleerlingen van basisschool De Albatros uit Dordrecht toonden laatst op bijzondere wijze initiatief. Ze trokken er als groep vriendinnen op uit om een leuke middelbare school voor hun vervolgopleiding te zoeken. Ze vonden veel dichte deuren, maar waren enthousiast over de ontvangst op het Stedelijk Dalton Lyceum, locatie Vakcollege. Ze zouden hun meester Ruud graag vertellen dat ze erg nieuwsgierig waren naar het VO en onder de indruk waren van de leuke leraren, grote lokalen en aula en activiteiten op deze locatie.
  
Mina (groep 8): We hadden niks te doen en we gaan volgend jaar naar de Middelbare school. Dus zijn we nieuwsgierig. Ik vind zelf het Leerpark de grootste en mooiste school van alle Middelbare scholen in Dordrecht.
 
Sabrine M (groep 8): "Ik vind het een leuke school, maar ben hier niet voor de eerste keer. Er zijn hier zoveel leerlingen dat er zelfs niet genoeg kluisjes kunnen zijn. De kantine vind ik zelfs het grootst en ik zie voor het eerst het lokaal van meneer Beijn."
(Sabrina D): "Zijn lokaal en de andere lokalen zijn veel veel ruimer dan bij ons!
 
Sabrina C (groep 8): "De leerlingen zijn aardig (en knap), ik wil wel naar het Leerpark, lijkt me leuk, maar ik moet denk ik Kapteynweg doen, want ik ga HAVO doen."  Sabrina D (groep 8): "De leraren hier op deze school zijn heel erg aardig. Het is leuk dat we verschillende leraren krijgen op de Middelbare School." Sara (groep 7): "Misschien kan ik een klas overslaan en dan wil ik graag naar het Leerpark omdat het dichtbij is en het hier mooi is."
 
Na de herfstvakantie gaan basisschoolleerlingen de scholen van het voortgezet onderwijs weer bezoeken. Dat kan met ouders op de Open Dag of met de leerkracht voor doe-lessen. "Meneer zei dat we dan met z'n allen met de fiets mogen komen op een dinsdag."

 

Terug