U bent hier:   Start > Organisatie > Nieuws
  |  Inloggen

Details van het artikelDaltontalentendag 2018


De beste profielwerkstukken kwamen nog één keer voorbij.

Dinsdag 30 januari stond de Overkampweg weer in het teken van de 'Daltontalentendag'. Vijftien speciaal geselecteerde leerlingen uit V6 presenteerden hun profielwerkstuk nog een keer voor een publiek van leerlingen uit V5 en V6. De meest uiteenlopende onderwerpen kwamen weer voorbij: van 'Het analyseren van een honkbalworp' tot 'Het ideale fantoom onder MRI'. Van 'Het ontwerpen, maken en testen van een luchtdrukpistool' tot 'Manipuleren kun je leren'. Met name voor de leerlingen uit V5 een bijzonder leerzame middag; zij gaan nu van start met hún profielwerkstuk.
De middag werd ingeleid door Roy Wink, die twee jaar geleden de Daltontalentendag Publieksprijs won met een bijzondere presentatie over de ins en outs van forensisch onderzoek. Hij informeerde de komende lichting profielwerkstukmakers op verrassende en geestige wijze over zaken als onderwerpkeuze en presentatievormen.
Ook nu weer konden de bezoekers van de presentaties hun waardering uitspreken aan de hand van een enquête formulier. Binnenkort op de site: de winnaar van de Publieksprijs 2018...


     
     
     Terug