U bent hier:   Start > Organisatie > Nieuws
  |  Inloggen

Details van het artikelAmerikaanse studenten weer vertrokken


Uitwisseling in het kader van IB.

Voor de 5e keer hebben Amerikaanse scholieren een tegenbezoek gebracht aan onze school in het kader van de IB-uitwisseling.  Zaterdagochtend 4 april, redelijk vroeg (tegen 8 uur) landde het vliegtuig en na het ophalen van de bagage gingen de meeste leerlingen met hun partner naar Amsterdam. De Paaszondag werd in familiekring of in de Efteling doorgebracht. Vervolgens werd heel Nederland op maandag beken door een bezoek aan Madurodam. Dinsdag was het eindelijk een schooldag met in de middag ruimte om ons eigen historische centrum te gaan bekijken. Ook op woensdag en donderdag was de combinatie school en vrije tijd.

Tijdens het fare-welldinner op donderdag bleek hoezeer de Amerikaanse en Nederlandse scholieren genoten hadden van deze uitwisseling. De speeches van de Amerikanen in het Nederlands (bravo!) spraken boekdelen en de herinneringen van de Nederlanders aan hun bezoek afgelopen februari onderstreepten dat.
Wederom zijn er vriendschappen gesloten, soulmates gevonden en ervaringen opgedaan waar je een leven lang met plezier aan terug denkt.

Terug