U bent hier:   Overkampweg > Ouders > Nieuwsarchief
  |  Inloggen

Details van het artikelVwo leerling genomineerd voor Socrates Award


Anne Fleur Zantvoort is door het SDL genomineerd voor de SOCRATES AWARD.

Deze award wordt uitgereikt aan de allerbeste Vwo leerling. Anne Fleur komt hiervoor in aanmerking gezien het gemiddelde cijfer van haar eindexamen (een 8.7) en het feit dat ze voor haar IB exmamen de hoogst mogelijke score heeft behaald.


De Socrates International Honour Society is een instantie die de top tien procent best presterende leerlingen en studenten uitnodigt om deel uit te maken van haar netwerk. In aanmerking komen (o.a.)leerlingen die hun middelbare school met excellent gevolg hebben afgerond (gemiddeld eindcijfer hoger of gelijk aan 7.5). Het SDL heeft dit jaar, naast Anne Fleur, de volgende kanidaten bij Socrates aangemeld: Iris van Bergeijk (7.5), Mireina Eugenia (Junior Med-school Erasmus-universiteit), Nico de Korte (7.5), Laura van der Marel (7.6), Anne Molema (7.6), Larissa Nagtegaal (7.5), Hannes Pelgrim (8.0), Marnix Vreugdenhil (7.7).


Socrates voorziet in een internationaal en multidisciplinair netwerk waarin gelijk geaarde studenten elkaar inspireren en motiveren. De vereniging stimuleert haar leden daarbij om over de grenzen van hun eigen vakgebied heen te kijken. Ze hoopt op die manier een brug te kunnen slaan tussen theorie en praktijk door in samenwerking met bedrijven en organisaties activiteiten te ontplooien, zowel voor als door leden. In aanvulling op deze activiteiten, kunnen leden meedingen naar een van de scholarships en awards die jaarlijks worden uitgereikt.


Kijk voor meer informatie op www.socrateshonours.nl
Terug