Bijles

 
 
Bijles door Top TutorsHet Stedelijk Dalton Lyceum Overkampweg is een samenwerking aangegaan met Stichting TopTutors. Deze stichting heeft het doel om kwalitatieve begeleiding, in de vorm van bijles, voor alle leerlingen beschikbaar te maken. Wat zo speciaal is aan TopTutors, is dat de bijles wordt gegeven door oud-leerlingen van de school. Deze studenten zijn bekend met de school, de docenten en de gebruikte boeken, en geven allemaal bijles in hun eigen interessegebied. Bovendien hanteert TopTutors het lage uurtarief van € 17,50.

TopTutors is een landelijke organisatie, die samenwerkt met Socrates Honour Society, een nationaal netwerk van topstudenten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat ze de meest geschikte studenten kan bereiken om bijles, thuis of bijvoorbeeld op school, te geven. Zo kan ook uw kind profiteren van dit initiatief!

Elke lokale afdeling wordt geleid door een zogenaamde “Managing Tutor”. Dit is de persoon waar u terecht kunt met algemene vragen of verzoeken over de bijlessen.

Op deze manier zorgt  TopTutors  voor een persoonlijke aanpak van uw probleem. Voor het Stedelijk Dalton Lyceum is dat Lisa Lieftink. Zij is oud-leerling van de school en op dit moment student Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft.

Dus heeft uw kind moeite met een bepaald vak en bent u daarom op zoek naar betaalbare bijles? Gaat u dan naar www.toptutors.nl  en meld uw zoon of dochter aan via het online inschrijfformulier, onder het kopje ‘ik wil bijles’.  

Voor meer informatie kunt u een mailt sturen: lisalieftink@toptutors.nl