Groep 8

 
 


Welkom op de Overkampweg

Welkom op de pagina van de Overkampweg. Als je hier bent beland, ben je waarschijnlijk op zoek naar informatie. Informatie over de school waar je volgend jaar graag naar toe zou gaan. De overstap van groep 8 naar de brugklas is een van de belangrijkste die je in je leven gaat maken, dus daar moet je heel goed over nadenken: waar voel ik me thuis, wat ga ik leren, past de school bij mijn capaciteiten, is het ver fietsen, hoe gaat het met huiswerk, hoe vind ik snel de weg, welke extraatjes zijn er?

Ook voor je ouders is het een belangrijke keuze. Je komt immers op een heel nieuwe school terecht. Ze vragen zich natuurlijk af of jij het wel naar je zin gaat hebben bij ons op school, maar ze zullen ook willen weten of hun kind zich wel goed kan ontwikkelen, of het wel voldoende wordt gezien, hoe het contact tussen ouders en school verloopt en dergelijke.
Op onze site kun je al heel wat informatie vinden die jou (en je ouders) in dat opzicht wat verder helpt.
Veel succes met de zoektocht naar jouw ideale middelbare school en hopelijk snel tot ziens

Meer weten? Check ons schoolmagazine!

Heeft u uw keuze al gemaakt? dan vindt u hier het aanmeldingsformulier.

Voor de ouders: het is ook mogelijk, samen met uw zoon of dochter, een rondleiding door het gebouw te krijgen tijdens schooltijd. Op die manier krijgt u een goede indruk van de dagelijkse gang van zaken op onze locatie. U kunt daarvoor contact opnemen met de heer J. Verbraak, teamleider klas 1-2, door middel van het contactformulier.

 

 

     
     
     
     Klik op de afbeelding om de activiteitenfolder te openen.


Plusklas Groep 8

Op het Stedelijk Dalton Lyceum, op de VWO locatie Overkampweg, gebeurt meer dan alleen maar lesgeven. Als je het leuk vindt om af en toe uitgedaagd te worden, dan kun je nu al op een aantal woensdagmiddagen bij ons langskomen. We beginnen om 14.00 uur. Het programma neemt ongeveer een uur van je tijd in beslag (uitloop mogelijk tot 15.30 uur), is erg leuk en kost je niks. 

Hieronder vind je een aanmeldingsformulier. Je kunt daar aangeven of je je voor één of meer middagen wilt aanmelden.Graag tot ziens op één van de onderstaande middagen (of misschien wel allemaal!).

Stuur email naar         


Je naam         


Naam van je basischool         


Je email adres         


Maak je keuze          
Verzenden Wissen
Q&A
Wat is dat eigenlijk, daltononderwijs? Is dat ook iets voor mij, tweetalig onderwijs?
Is SDL Overkampweg anders dan andere scholen? Wat doet SDL Overkampweg aan leerlingbegeleiding?
Wat verwacht SDL Overkampweg van een leerling? Wat mag een leerling verwachten van SDL Overkampweg?
Hoe moet ik me bij SDL Overkampweg aanmelden?