U bent hier:   Kapteynweg > Onze school > Nieuwsarchief
  |  Inloggen

Details van het artikelOlympic Moves 2016 - Kapteynweg


Dit jaar doen leerlingen van de Kapteynweg ook weer mee aan de Regionale Finale van Olympic Moves in Dordrecht! 

Dit jaar doen wij ook weer mee aan de Regionale Finale van Olympic Moves in Dordrecht! Met nog meer leerlingen (wel 75!!!) en nog meer sporten gaan wij proberen Nederlands Kampioen te worden. Vorig jaar wonnen onze korfballers de regiofinale en werden zij uiteindelijk 2e van Nederland!

 

Op dinsdag 19 april 2016 zullen wij op sportpark Schenkeldijk (Schenkeldijk 1a) in Dordrecht strijden in zes takken van sport; hockey, voetbal jongens, voetbal meisjes, tennis, korfbal en volleybal. Ongeveer 1800 leerlingen uit Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland zijn deze dag in Dordrecht voor Olympic Moves!

Als je geen les hebt, dan vinden de sporters het supertof als jullie ze komen aanmoedigen!!! Daarnaast kunnen supporters ook deelnemen aan coole side events!Deze dag zal om 9.00 uur spectaculair worden geopend en de laatste wedstrijden zullen afgelopen zijn rond 15.00 uur. In deze tijd zullen de wedstrijden worden afgewerkt en kunnen de deelnemers tussen de wedstrijden door deelnemen aan side events.Er is ook voor iedereen een Facebook evenement: Olympic Moves – Regionale Finale Dordrecht. Zo kunnen we optimaal toeleven naar het event. Hierop zullen allerlei leuke acties, berichten en filmpjes op verschijnen.

Blijf op de hoogte via deze pagina en volg Olympic Moves op Instagram, Twitter en YouTube.
Instagram: http://instagram.com/olympicmovesnl
Twitter: https://twitter.com/olympicMoves
YouTube: https://www.youtube.com/user/olympicMovesnl

Terug